Pierwsza kwalifikacja do etapu centralnego – XXV Olimpiada Wiedzy o Żywieniu i Żywności

W dniu 4 grudnia br. odbyły się eliminacje okręgowe XXV Olimpiady Wiedzy o Żywieniu i Żywności. Do etapu centralnego zakwalifikowała się Izabela Gajoch kl. 3f pod opieką prof. Renaty Bieleckiej. Serdecznie gratulujemy i życzymy sukcesów w dalszych olimpijskich zmaganiach!
Zawody finałowe odbędą się 18-20 marca 2021 r. Finaliści i laureaci olimpiad korzystają z ulg podczas rekrutacji na studia wyższe. Uniwersytet Jagielloński przypisuje do tej olimpiady przedmiot biologia. Laureaci otrzymują maksymalny wynik kwalifikacji – pierwsze miejsce na liście rankingowej, a finaliści otrzymują 100% punktów z przedmiotu przypisanego do tej olimpiady.

grudzień 2020
P W Ś C P S N
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  



Aktualnie online: 9
Dzisiaj: 338
W tym tygodniu: 3746
W sumie: 5191802

bip